Man op uitzending

3. apr, 2020

Vanaf volgende week is er weer een blog over de laatste veranderingen. Volg dit op Www.kleingeboren.nl.

 

 

16. aug, 2019

Vanaf oktober gaan er weer een aantal dingen veranderen. Één daarvan is dat ik er weer wat vaker alleen voor zal staan. Terug naar een varende functie zal ervoor zorgen dat de zorg van de kleinste grotendeels voor mijn rekening komt. Hoe dit er uit komt te zien moeten we nog mee maken. Wat betreft werken heb ik het voorlopig ook nog druk.

De afgelopen 4 jaar was manlief lekker dichtbij huis. Met slechts 1 uitzending hebben we toch best veel tijd samen gehad. Nog 1.5 maand en we krijgen te maken met een klein meisje die papa regelmatig gaat uitzwaaien.  Eef gaat straks 2 dagen naar de opvang tot  ongeveer november. Daarna ga ik weer minder werken. Ik ga weer af en toe  posten en natuurlijk is er nog genoeg te lezen op kleingeboren.nl

22. feb, 2019

Hoe het is gegaan de afgelopen 2 jaar in het kort.

Getrouwd zijn met Defensie. Of nouja figuurlijk dan. Heeft zo z'n voor en nadelen. Maar de afgelopen 3 weken was het een voordeel!

In verband met bijscholing mocht hij 3 weken een thuiscursus doen. Dit betekende dat ik extra kon werken zonder een oppas nodig te hebben. Klik even op de link voor nog meer voor en nadelen van leven met "defensie".😁

http://denhustru.simplesite.com/432451120/4669408/posting/hoe-is-het-om-alleen-te-zijn-voor-én-nadelen-en-we-zijn-op-de-helft
Ik kwam er achter dat ik zwanger was toen man toen in Engeland zat voor een oefening voor toen 3 weken. Ik heb alleen de test gedaan omdat ik me niet kon beheersen en ik toch wel al heel duidelijk een verschil merkte. Het leek me ook een leuke verrassing voor als hij terug zou zijn. Het was net de 2e week toen ik de test deed. 

Dat ik zwanger was verbaasde me nog best wel. Het was namelijk vrijwel direct na een uitzending van 4 maanden.🤗 De oefening en uitzending lagen best dicht op elkaar. 
Na de geboorte van onze dochter had hij nog wat extra vrije dagen gekregen. Gewoon omdat de binding ook tussen papa en dochter belangrijk is. Ik was er ook niet aan toe om alleen te zijn 2 dagen na de bevalling. Het was echt goed geregeld!

Wel stond er al snel weer een oefening op de planning... http://denhustru.simplesite.com/432451120/6192473/posting/toch-1-week-alleen-met-baby

Onze dochter begint nu wat eenkennig te worden. En dat kon ik best merken toen ik het normale leven weer ging oppakken begin deze week. Als papa binnen komt is het toch wel groot feest. Echt een papa's kind! En een kind die zich nu in een groot tempo begint te ontwikkelen. Binnen een maand kon ze kruipen, zelf gaan zitten, en gaan staan.😍 En een eigenwilletje komt nu steeds meer naar voren. Als ik met een telefoon in m'n zit, wil ze deze ook. En verstoppen lukt niet altijd want ze is bijdehand genoeg om het als nog te vinden. 😂

 

 

13. jan, 2019

Zoals al wel begrepen denk ik, ligt de site wat links... voorlopig gebeurd er ook eigenlijk weinig.

Ik schrijf zo nu en dan voor een andere site. En probeer dit heel langzaam wat op te bouwen. Over een paar weken zal ik een link op de site plaatsen, voor wie het leuk vinden om mij verder te volgen we zijn nog bezig met opbouwen maar het komt er aan. Nog even geduld 😁

 

Mocht je benieuwd zijn naar de oudere blogs bijv. van de uitzending. Klik dan even op overzicht en ga dan naar "De reis".

 

1. nov, 2018

Een paar weken geleden heb ik bloed laten prikken omdat ik al sinds de bevalling met hartkloppingen rond liep. 

Omdat er een klein meisje afhankelijk van mij is en ik me dus best zorgen bleef maken, heb ik dit verder uit laten zoeken.
Van bloed prikken tot een fietstest. Die ik niet heb gehaald. En a.s maandag komt de uitslag.
 
Inmiddels sta ik er tijdelijk alleen voor. Ik baal van mn energie gebrek. Daardoor sla ik wel eens een avondje koken of badderen met dochter over.
 
Ook loopt het contact met manlief moeizaam door de verschillende werktijden. Als hij vrij is slaapt hij een paar uur en gaat weer werken. Het maakt niet uit of het dag of nacht is. Ons dagritme is vrij standaard; we beginnen met s'ochtend een fles geven.
S' middags even de deur uit als het mooi weer is, en s' avonds tv aan en meestal gaat dochterlief even spelen in bad.
 
Voor hem is dat nu anders. Werken van 08.00 tot 20.00 of anders om is geen uitzondering. Zo leven we de komende weken een beetje langs elkaar heen.